dilluns, d’octubre 03, 2005

First contact

Hola a tots! o com dirien aki konichiwa a tots!
Us escric amb casi 2 dies de retard pq no he pogut fero abans i sino ja veureu. Tot comença a Londres i es que despres d'haver vist 5 o 6 aeroports puc assegurar que Heathrow es el mes caotic que he vist mai (per darrera del d'Atenes i aixo es molt dir). S'ha de dir que ha Londres vaig haver de passar 3 controls de seguretat, l'ultim va ser tan estupid com que una noia hem va preguntar portes algun objecte prohibit per blablabla euristica de la unio europea? ganivets bombes etc? i jo vai dir no i es ke si els tingues t'ho hauria de dir? a mes ja he passat 2 controls, si els hagues enganyat a ells ke tenien rajos X creus ke t'ho dire a tu ke no tens res?.
L'avio va sortir amb 2 hores de retard tot i que nosaltres vam pujar a l'hora i es que tenien problemes (la 1 hora) i dp hi havia caravana d'avions... el pitjor es que en arribar a Tokio (aixo es gent eficient i es ke tenen persones per fer de tot, fins i tot ordenar les cues) les meves maletes no havien arribat amb mi i es ke els d'Iberia (qui si no) havien portat la meva maleta a Londres amb 2 o 3 hores de retard!
Total ke no he tingut la maleta fins fa poc... i alla dins tenia l'adaptador als endolls daki i es ke tenia el portatil sense bateria gracies a les continues apagades de l'edifici nou de fisica... merci senyor arquitecte o senyor dega!
La resta esta be, els japonesos son superservicials, molt simpatic i atents, parlen molt poc angles pero sesforcen per comunicarse, dema faran una festa en el meu honor i dilluns vinent farem una excursio a tokio. El Kiyoshi em va portar a fer turisme el mateix dia just baixar de l'avio a un poble ke estan reconstruint de lany 1800 i escaig i era wapissim, llastima no tenir camera (ke ja man dit kem portaran a ocmprar una a tokio), hi havia una casa dun petit samurai (petit de poc poderos a mes de lo de baixet). Akest mati ha vingut un senyor ke no conec de res ma dit el seu nom ke soc incapaç de reproduir i ma regalat una ampolla de sake.
He vist un centre comercial japones, i es com els ke surten al xinxan amb un munt de noies donant mostres de menjar i amb musiketa rollo comica (com a minim a mi em fa molta gracia).
El menjar es prou bo, pr atipa un collo pq menjen molt d'arros bullit amb tot. I be la universitat esta be tenim aire acondicionat un despatx ke es com laula 505 o mes gran per 4 persones (pels de fisica) , una aiguera amb aigua corrent i una depuradora per poder beure laigua i una nevera dins el despatx!! i el detall curios es ke tenen un sac de dormir i una estoreta i de vegades es keden a dormir aki al despatx!!
Res no us foto mes el rollo ke sino us cagareu en tot si no ho esteu fent ara... ja us continuare explicant ke tal va tot pr un bon resum del primer contacte es ke els japonesos son molt servicials.