dijous, d’octubre 06, 2005

Round 2

Hola a tots!
Les impressions del primer mail queden confirmades i fins i tot afegeixo que de vegades et sents malament pq penses juer jo tot aixo no mo mereixo!
Be, ahir em van fer una festa de benvinguda que em sembla que era al mes pur estil japones. Aqui al departament a una aula de seminaris em van fer entrar i a la pissarra blanca posava "Welcome Toni" i hi havia un snoopy i un doraemon dibuixats amb tot luxe de detall i colorins i tot. Havien comprat unes safates de sushi, pr hi havia molts que jo no coneixia a part dels tipics, i tb havien comprat mes coses amb pollastre i dolços i birres i refrescos raros...
Pero ojuuuuuuuuuu! que encara no es podia començar! tot babejant, van ferme un discurset de benvinguda i jo els hi vai tornar un discurset, i no tan sols aixo sino que es van aixecar un per un van escriure el nom a la pissarra i van dir que feien dins la fisica i quins eren els seus hobbys (jo vai haver de fer el mateix)
Dp vam poder menjar, tot molt bo, despres un noi va tenir una idea: va fer 3 columnes angles japones i castella (jo vai afegir el catala) i ell posava una paraula en angles i japones i jo l'havia de traduir i ells la repetien en veu alta, la primera: Tinc gana i despres: Delicios.... I en acabar doncs van començar l'interrogatori. Potser son reservats amb les seves coses pero son molt marujos, i si, les noies lo primer ke em van preguntar es si tenia novia, quant temps portavem, si lenyorava, si ens voliem casar... Els 2 jefes van marxar i es van kedar els alumnes (el grup de teorica son 2 profes i 7 o 8 alumnes) i aleshores van començar a apareixer ampolles dalcohol del fort, que no vai tastar pq com ke no entenia letiketa no fos kem volguessin emborratxar! Total que vai acabar amb una noia a cada costat interrogantme fins ke va acabar la festa i cap a treballar (no importa ke fossin les 10:30 de la nit i alguns nessin borratxos...)
Avui he anat a un concert de Jazz (15:00h bona hora per fer un concert) aqui a la universitat... i be al concert he descobert tres paraules Hiroshi=Mariano i Ishikawa=Pere Yu=Pascual. M'explico. Eren un quintet+cantant. Piano, contrabaix, bateria, guitarra i Saxo. Pos el guitarra era clavat al Mariano de Aki no hay quien viva, el pare del porter pr amb ulls orientals, pero es ke el mestre Yu Ishikawa era clavat al Pere Pascual (pels de fisica) juer es ke clavat clavat amb el mateix somriure.... m'espantat i tot. Tb he descobert un fet, els japonesos son molt tecnics pr no es deixen endur, excepte el mariano i el pascual (es nota l'influencia mediterrania) tots eren mes rigids ke la cara de la sara montiel. eren bons pero semblava ke estiguessin jugant una partida de poker... tot aixo compensat per la cantant ke sobreactuava.
Be us deixo amb el segon rollo des del Japo i es que diuen a les noticies que llegim poc i m'he proposat solucionar-ho :p
Fins aviat!! Konbanwa!!!

7 Comments:

Blogger mendu said...

paiu! vaia comentari més raru q t'han fet:p
ara et linko!

14:53  
Anonymous Anònim said...

Si, hauries de vigilar que la gent no posteges coses *rares*, per exemple: al meu pare li van posar fotos porno perquè no ho tenia protegit això.

Crec que pots protegir-ho d'alguna forma o sinó fer com el massagran i ocultar els posts que no vinguin al cas.

15:18  
Anonymous Anònim said...

iep!, cagunlou, ya es veu ja la vidorra que et fots per aquests monts de deu.
El tiu aquest del primer comentari de que collons parla? Has de de dir als japonesos que tambe posin comentaris..

15:34  
Blogger dt said...

Si ja m'agradaria podero controlar pr es que o poso ke nomes postegin usuaris registrats o ke postegi tothom.
Lo de que postegin els japonesos, vei xungo ke entenguin el catala tot i els meus esforços!

15:41  
Blogger mendu said...

toniiiii, m'has robat el pau, q ara només comenta els teus posts i ja no els meus:(( tic trist:(((
penja una foto de les japos del teu departament per alegrar-me:) jeje:p

16:35  
Anonymous Anònim said...

TONIOOOOO! GARRULU! Mira ke no avisar ke ja marxaves... aiiiish! Vull fotos! Nen, no siguis garrepa i no t'speris a nar a Tokio! compra't una encara ke sigui de cartró!

Molts petons wapu!

17:05  
Blogger mendu said...

aixo, aixo... garrulu! jeje:p

18:10  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home