dimecres, d’octubre 12, 2005

Autoestopistes galactics

Be potser hauria de posar aixo dins l'apartat de curiositats. Pregunta: Quin objecte porten tots els japonesos a sobre (el titol del missatge es una pista). Ara tothom dira: una camera de fotos! Doncs no, i tp es una PSP ni res per l'estil. L'objecte que tot japones porta sempre a sobre, o com a minim aixo indica la meva experiencia, es una tovallola. I es que ja ho teoritzava el gran Douglas Adams al seu llibre, una tovallola es l'objecte mes util per un autoestopista (i potser tb per la resta dels mortals). Es curios pero es cert, van amb la tovallola (petita) a tot arreu, i el mes curios es que en algun moment he pensat: collons jo tb la necessitaria ara!
Els usos que he vist fins el moment son: assecar-se la suor, assecar-se les mans despres de rentar-se-les quan van al wc, posar-se-la al cap quan plou.
Tb afegir que un ritual, crec que shintoista, consisteix en mullar-se les mans amb aigua que raja d'una font utilitzant una especie de caçons disposats amb aquest proposit. Aquest moment va ser estelar. Dotzenes de japonesos treient les tovalloletes alhora... i que consti que no faig burla pr va ser molt curios. A partir d'ara considerare la possibilitat de dur una tovalloleta sp amb mi, tot i que a Catalunya pot provocar hilaritat... jo se que si algun dia venen els vogons em sera de gran ajuda (comentari dedicat al Guille que tot i que no dona senyals de vida jo se que existeix).

2 Comments:

Blogger mendu said...

hip-laritat? com el del guinyol-nyol?

16:07  
Anonymous Anònim said...

Els vogons no podrien passar-se pel dormitori del losantos i donar-li un parell o dos de consells al cap?

09:27  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home